18.01.2015 16:16

Cambuur-target: "Ik focus mij op Go Ahead"

Jop van der Linden zou in de belangstelling staan van SC Cambuur. De Go Ahead Eagles-verdediger meldde zondagmiddag na de wedstrijd tegen Willem II (1-0 verlies) dat de Leeuwarders zich nog niet bij hem hebben gemeld.

"Ik zie het zelf ook op internet staan, maar ik heb er zelf niets van vernomen", vertelt de 24-jarige verdediger voor de camera's van FOX Sports. "Ze hebben zich in ieder geval niet bij mij gemeld."

Van der Linden antwoordt bevestigend noch ontkennend op de vraag of SC Cambuur zich bij zijn zaakwaarnemer heeft gemeld. "Ik heb geen idee. Ik heb bij mijn zaakwaarnemer aangegeven dat ik me gewoon focus op de wedstrijden. Het niveau dat ik voor de winter had, moet ik gewoon doortrekken. Wat er verder gaat gebeuren, zie ik vanzelf wel."

Als er iets komt, dan gaat Van der Linden daar over nadenken, geeft hij aan. Een overstap naar een andere club is volgens hem momenteel niet aan de orde. "Voorlopig focus ik mij op Go Ahead en ga ik ervan uit dat ik hier in ieder geval het seizoen afmaak en wie weet volgend jaar ook nog wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner