19.01.2015 10:45

"Boulahrouz als back, dat kan toch niet?"

Khalid Boulahrouz kreeg zondag in het duel met FC Twente de voorkeur boven Luke Wilkshire. In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft Willem van Hanegem niet te begrijpen waarom Boulahrouz speelde.

"Ik wil niet steeds over dezelfde spelers kritisch doen, en ik bedoel het ook niet kwetsend, en laat ik over Colin Kazim-Richards eens gewoon mijn mond houden, maar Khalid Boulahrouz als back. Dat kan toch niet?", vraagt De Kromme zich hardop af.

Van Hanegem kijkt uit naar De Klassieker, die aankomende zondag wordt gespeeld. "Komend weekeinde hebben we Ajax - Feyenoord en daar ga ik eens fijn een week lang naar zitten uitkijken. Ik meen dat. De kraker tussen die twee clubs is een op zichzelf staande confrontatie in ons voetbal. Het is niet eens zo belangrijk of het daarin om de titel gaat, het gaat daar om de eer."

"Ajax speelt altijd met een echte linksbuiten, nou, dan wordt het een slagveld achterin bij Feyenoord", vreest De Kromme. "Hoewel, Feyenoord verloor eerder thuis dan wel, ze speelden hun beste wedstrijd van het seizoen wél tegen Ajax. Het maakt toch iets los bij beide clubs."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner