20.01.2015 15:00

'Huurling van NAC Breda op weg naar Italië'

Stipe Perica (l.) krijgt tijdens NAC Breda - FC Utrecht geel van scheidsrechter Jochem Kamphuis wegens hands. (29-11-2014)
Stipe Perica (l.) krijgt tijdens NAC Breda - FC Utrecht geel van scheidsrechter Jochem Kamphuis wegens hands. (29-11-2014)

Het lijkt erop dat NAC Breda, ondanks een nieuwe overeenkomst in de zomer van 2014, alweer afscheid neemt van Stipe Perica. De van Chelsea gehuurde spits hoeft niet meer te rekenen op speeltijd en wordt mogelijk in de Serie A gestald door de Engelse koploper.

Afgelopen vrijdag gaf trainer Robert Maaskant al aan dat Perica mag vertrekken als zowel club als speler daar beter van wordt. Italiaanse media melden dat Udinese de Kroatische aanvaller wel willen huren voor het resterende deel van het seizoen.

Perica werd vorig seizoen ook al gehuurd door NAC Breda en toen speelde de spits 25 wedstrijden. Hierin was hij zes keer trefzeker. NAC Breda nam genoegen met deze resultaten en huurde Perica voor nog één seizoen, maar halverwege het voetbaljaar staat de teller voor Perica op tien duels en drie treffers.

Nu Guyon Fernandez ook nog eens richting Breda is gekomen in de winterstop, lijkt de kans op speeltijd geslonken voor de Kroaat. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner