22.01.2015 09:20

Go Ahead verlost Feyenoord van Verhoek

Wesley Verhoek heeft een nieuwe club gevonden. De buitenspeler speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles.

Go Ahead heeft de transfer van Verhoek donderdagochtend officieel gemaakt. "De motivatie naar Go Ahead Eagles te gaan, komt voort uit de speelminuten die ik krijg en het vertrouwen dat trainer Foeke Booy in mij uitsprak", vertelt Verhoek op de clubsite van Go Ahead. "De gesprekken met hem en voorzitter Edwin Lugt gingen in goede harmonie en gaven een goed gevoel. Ik wil ze daarvoor echt de complimenten geven. Ik voelde meteen waardering. Ook Feyenoord en Martin van Geel moet ik complimenten geven. Ik wil zo graag weer wekelijks in de Eredivisie voetballen en zij hebben heel goed meegewerkt om dit mogelijk te maken."

Foeke Booy is blij met de komst van Verhoek. "Dit is heel goed nieuws voor ons. Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons echt sterker kan maken, die we echt kunnen gebruiken, is dat geweldig natuurlijk. Wesley is zo'n speler. Hij neemt ervaring mee en is een specialist op de vleugels, hij kan zowel rechts als links goed uit de voeten. Zijn acties en voorzetten zijn bekend en hij is extravert, een baasje, een winnaar met gif in zijn spel. Hij geeft voeding vanaf de flanken en dat zien wij graag in ons spel. Hij traint vandaag al mee en is er zondag tegen ADO meteen bij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner