22.01.2015 20:58

Update: De schade valt mee bij Heerings

Het seizoen in de Eredivisie is inmiddels hervat, maar afgelopen woensdag oefende FC Utrecht toen nog tegen Borussia Dortmund. Voor Kai Heerings een vervelend duel, want in de zeventigste minuut moest hij zich noodgedwongen laten vervangen.

"Het is te vroeg voor conclusies over de aard van zijn blessure, maar het zag er niet goed uit", vertelt trainer Rob Alflen op de website van FC Utrecht. "Ik ken Kai; die stapt echt niet zomaar van het veld af. Dat is niks voor hem. We moeten nu het verdere onderzoek afwachten en hopen dat het meevalt."

Heerings speelde dit seizoen negen duels voor FC Utrecht. Acht in de Eredivisie en één in de KNVB beker.

Update: 22-01-2015 20:58:

FC Utrecht heeft een personele meevaller op de donderdagavond. De blessure die Kai Heerings opliep in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund lijkt mee te vallen. Heerings moest met een brancard van het veld, maar de knieblessure is niet ernstig.

Dit weet RTV Utrecht te melden. Gevreesd werd voor een ernstige knieblessure, maar het lijkt er zelfs op dat Heerings opgenomen kan worden in de wedstrijdselectie van FC Utrecht voor het duel met FC Groningen, dat aankomende zondag op de planning staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner