22.01.2015 19:15

Zoet: "Zou mooi zijn als een vervanger komt"

Jeroen Zoet verwacht dat PSV de afwezigheid van Florian Jozefzoon serieus gaat merken, hoewel de vleugelaanvaller voornamelijk reservespeler is. De vleugelaanvaller is de rest van het seizoen uitgeschakeld vanwege een knieblessure. De doelman van PSV hoopt wel op een vervanger.

"Op trainingen geeft hij altijd honderd procent, verslapt nooit en maakte zijn minuten. Vooral in het laatste deel van de wedstrijden en daarin is hij ook nog belangrijk geweest, zoals uit bij Ajax. Hij is toch altijd gevaarlijk met zijn snelheid. Het is heel vervelend voor hem. Ik hoop dat de operatie en de revalidatie goed gaat", vertelt de goalie aan De Telegraaf.

Een vervanger zou logisch zijn volgens de doelverdediger. "Wie dat is, laat ik over aan de mensen die daarover gaan. Met Florian hadden we iemand met specifieke kwaliteiten, een snelle jongen die je aan het einde van een wedstrijd goed kan gebruiken. Het zou mooi zijn als daar een vervanger voor komt. Als dat niet zo is, dan is het aan andere jongens."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner