23.01.2015 10:09

Publiekslieveling baalt van FC Groningen

Micheal de Leeuw rust even uit na de training van FC Groningen in de Spaanse badplaats Oliva. (09-01-15)
Micheal de Leeuw rust even uit na de training van FC Groningen in de Spaanse badplaats Oliva. (09-01-15)

Michael de Leeuw gaat niet naar het Chinese Jiangsu Guoxin Sainty. Daar baalt hij stevig van. Deze club had vergaande interesse in de aanvallende middenvelder van FC Groningen, maar de Noorderlingen wilden hem niet laten gaan. Jiangsu Guoxin Sainty kon namelijk geen bankgarantie overleggen.

"Het is over. De clubs waren al akkoord en ook ik was er in grote lijnen al uit met Sainty. Alleen de vereiste bankgarantie ontbrak. Daarom gaat het avontuur niet door", zegt De Leeuw tegen FOX Sports. Het zorgt ervoor dat De Leeuw maar moeilijk begrip op kan brengen voor de houding van Groningen. "Ze geven aan dat ze meedenken en me een transfer gunnen, maar uiteindelijk is dat dus niet het geval. Het is dubbel."

"Ik hoef hier niet weg, heb het naar mijn zin en lig goed bij de supporters. Maar ik vind het lastig om niet honderd procent het gevoel te hebben dat ik belangrijk ben voor Groningen." Een transfer heeft De Leeuw echter nog niet uit z'n hoofd gezet. "Je weet het nooit, hè. Er is nog anderhalve week te gaan."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner