27.01.2015 10:25

Update: PSV wordt concreet voor VVV'er

VVV-Venlo-doelman Danny Wintjens concentreert zich op de bal in duel met FC Den Bosch (02-09-2013).
VVV-Venlo-doelman Danny Wintjens concentreert zich op de bal in duel met FC Den Bosch (02-09-2013).

PSV hoopt zich zo snel mogelijk te verzekeren van de diensten van Danny Wintjens. De doelman van VVV-Venlo moet in Eindhoven de derde keeper worden, omdat Nigel Bertrams lang uit de roulatie is.

Dat meldt Voetbal International. PSV ging in eerste instantie voor Excelsior-goalie Gino Coutinho, maar de Kralingers wilden hem niet afstaan. Zelf zag Coutinho een overstap naar Eindhoven wel zitten. PSV heeft momenteel beschikking over twee keepers, namelijk Jeroen Zoet en Remko Pasveer.

Wintjens, op dit moment in Venlo de tweede keeper achter Niki Mäenpää. heeft in Venlo een contract tot medio 2016. De voormalige doelman van onder meer PEC Zwolle, FC Twente en Fortuna Sittard wordt waarschijnlijk voor een half jaar verhuurd aan PSV.

Update 27-01-2015 10:25:

Technisch directeur Marcel Brands heeft toegegeven geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van doelman Wintjens. "We hebben ons bij VVV voor Wintjens gemeld", vertelt de technisch directeur van PSV aan De Telegraaf. De Eindhovenaren zijn echter niet van plan om een transfersom te betalen voor de 31-jarige sluitpost.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner