27.01.2015 21:58

Lukoki dolblij met 'lelijke' overwinning

Jody Lukoki draaide er dinsdag na de zwaarbevochten bekeroverwinning van PEC Zwolle op SC Cambuur (2-3) niet omheen. "We hebben het eigenlijk niet verdiend om door te gaan, want Cambuur speelde geweldig. Dit was een 'lelijke' overwinning, maar geweldig dat we doorgaan", zo jubelde de aanvaller, die in de 108e minuut voor de beslissing zorgde in Leeuwarden.

Lukoki speelde vorig seizoen nog in het geel-blauw van Cambuur, maar deed zijn oude club dinsdag pijn met de 3-2 in de verlenging. "Ik wist na mijn doelpunt niet wat ik moest doen, ik rende overal naartoe. We hebben deze overwinning niet verdiend, maar dat maakt niet uit. Ik wil naar De Kuip, het lijkt me geweldig om daar de bekerfinale mee te maken."

Niet alleen Lukoki, maar ook doelman Warner Hahn blonk uit bij PEC Zwolle. "Het liefst doe je natuurlijk helemaal niets, maar voor mij is het lekker dat ik belangrijk kon zijn voor de ploeg", zei de uitblinkende keeper. "We mogen heel blij zijn dat we hier na 120 minuten voetballen met 3-2 winnen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner