31.01.2015 14:30

Update: Feyenoord wijst bod op Vilhena af

Ronald Koeman hoopt nog voor het sluiten van de transfermarkt Tonny Vilhena naar Southampton te halen. Dat vertelde de manager van de Engelse club vrijdag op zijn persconferentie. Vilhena staat momenteel op een zijspoor bij Feyenoord. De 20-jarige middenvelder komt onder trainer Fred Rutten weinig aan spelen toe.

Vilhena brak door in De Kuip toen Koeman daar nog werkte. Door de komst van Karim El Ahmadi en Jens Toornstra is de jeugdinternational dit seizoen zijn basisplaats kwijtgeraakt. Koeman wil Vilhena graag verlossen uit diens uitzichtloze situatie, maar dan moet Jack Cork wel eerst vertrekken bij Southampton. De Engelse middenvelder onderhandelt met Swansea City over een contract.

"Als Jack weggaat, willen we een andere middenvelder aantrekken. Zo niet, dan blijft het rustig'', zei Koeman.

Update: 31-01-2015 14:30:

Het getouwtrek rondom Tonny Vilhena is begonnen. Ronald Koeman wil de middenvelder van Feyenoord graag toevoegen aan de selectie en na het vertrek van Jack Cork is er ook ruimte voor. Feyenoord werkt voorlopig nog niet mee aan een transfer.

De laatste berichten vanuit Rotterdam melden dat Feyenoord een eerste bod van Southampton op de middenvelder heeft afgeslagen. Vilhena is al een langere periode ontevreden over het aantal speelminuten dat hij krijgt bij Feyenoord en wil graag vertrekken. Een gesprek tussen de zaakwaarnemer van Vilhena en de directie van Feyenoord bracht de gemoederen wat tot bedaren, maar nu Southampton zich in Nederland meldt, kan het snel gaan.

Naar verluidt bedroeg het eerste bod van Southampton zo'n twee tot drie miljoen euro.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner