31.01.2015 19:07

Maaskant gebruikt zijn nieuwelingen weer

NAC Breda en Excelsior staan zaterdagavond tegenover elkaar en Robert Maaskant laat zien dat hij doelbewust heeft ingekocht in de winterstop. Maar liefst vier aanwinsten staan in de basisopstelling van NAC Breda in de Eredivisiewedstrijd.

Ruben Ligeon is de nieuwste aanwinst. De rechtsback krijgt een basisplaats van Maaskant. Daarnaast staan Menno Koch, Dirk Marcellis en Guyon Fernandez ook vanaf de aftrap op het veld. Dit trio was al eerder actief voor NAC Breda. Op de bank vinden we Miloš Zukanović terug. De jongeling maakte vorige week zijn debuut in de Eredivisie en in het eerste elftal van NAC Breda.

Bij Excelsior keert Gino Coutinho terug onder de lat. De doelman had last van wat pijntjes en miste een aantal duels, maar de man die nog tot aan het einde van dit seizoen onder contract staat in Rotterdam is gewoon weer eerder keeper. Ook Jordan Botaka keert terug in de basisopstelling. De aanvaller miste het bekerduel met Roda JC, maar is inmiddels weer klaar om het de verdediging van NAC Breda moeilijk te maken. Supersub Carlo de Reuver begint weer vanaf de bank.

Excelsior - NAC Breda is vanaf 19.45 hier live te volgen. Om de opstellingen beter te bekijken, kun je hier terecht.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner