03.02.2015 16:55

Mentale hulp voor Başaçıkoğlu bij Feyenoord

Aanvaller Bilal Basaçikoglu heeft zich als aanwinst dit seizoen bij Feyenoord nog niet kunnen manifesteren. De voormalige spits van sc Heerenveen stagneert volgens trainer Fred Rutten zelfs enigszins in zijn ontwikkeling. "Dat betekent voor mij dat ik nog harder moet werken", reageerde de negentienjarige speler dinsdag bij RTV Rijnmond.

Basaçikoglu maakt tijdens zijn invalbeurten soms een wat gejaagde indruk. Hij beaamde dat hij zich misschien wel iets te graag wil bewijzen bij de Rotterdamse club. "Ik vind zelf ook dat ik nog niet veel heb laten zien. Ik ben nog jong, wil me graag laten gelden en ik eis veel van mezelf", beseft de aanvaller zich.

"Alleen moet ik het gevoel terugvinden en daar krijg ik ook hulp bij van de club. Feyenoord is hard bezig met mij om me op mentaal gebied te helpen, zodat ik hier sterker uit kom. Hopelijk kan ik dat zo snel mogelijk waarmaken." Başaçıkoğlu voetbalt nu een half seizoen in Rotterdam, maar kwam in vijftien officiële wedstrijden nog niet tot scoren.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner