06.02.2015 12:29

"Het kan stormen, dat zaterdag laten zien"

SC Heerenveen is goed uit de winterstop gekomen. De Friezen verloren nog geen wedstrijd. In totaal is de ploeg al zeven wedstrijden ongeslagen. Die statistiek wil Heerenveen zaterdag in eigen huis tegen PEC Zwolle graag in stand houden. "Ik hoop dat wij dat door kunnen trekken."

Heerenveen legde woensdag Feyenoord met 3-1 over de knieën. Door die zege kon PEC Zwolle de derde plaats overnemen van de Rotterdammers. Voor Heerenveen betekent het dus opnieuw een pittig potje. "Het wordt een heel mooi duel. In Zwolle moesten wij eigenlijk winnen, maar werd het gelijk. Dus we moeten nu maar winnen", zegt verdediger Pele van Anholt tegen SC Heerenveen TV.

"Zij waren in de eerste seizoenshelft wat constanter, maar wij doen het nu ook goed. Ik hoop dat wij dat door kunnen trekken", vervolgt Van Anholt. Ook teamgenoot Marten de Roon deelt de mening van Van Anholt. "Zij zijn wat stabieler. Maar wij hebben de laatste zeven wedstrijden niet verloren. Wij moeten gewoon van Zwolle kunnen winnen hier thuis. Het kan hier stormen, dus dat moeten we laten zien zaterdag."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner