07.02.2015 19:11

Duarte opnieuw bankzitter bij Heerenveen

Debutant Lerin Duarte (l.) komt bij sc Heerenveen in het veld voor Luciano Slagveer (r.) in het duel met Feyenoord. (04-02-2015)
Debutant Lerin Duarte (l.) komt bij sc Heerenveen in het veld voor Luciano Slagveer (r.) in het duel met Feyenoord. (04-02-2015)

Lerin Duarte start vanavond opnieuw op de bank als zijn ploeg sc Heerenveen het opneemt tegen PEC Zwolle. De middenvelder werd afgelopen transferperiode gehuurd van Ajax, maar is, net als bij het treffen van woensdag tegen Feyenoord, wissel. 

Heerenveen-coach Dwight Lodeweges beschikt over een fitte selectie en ziet geen reden om zijn elftal te wijzigen na de prima overwinning op Feyenoord. Ook de Zweden Simon Thern en Sam Larsson, woensdag allebei nog trefzeker tegen de Rotterdammers, starten dus weer vanaf de eerste minuut. 

PEC-trainer Ron Jans heeft zijn ploeg op een positie gewijzigd. Jody Lukoki miste woensdag het treffen met FC Dordrecht vanwege een schorsing. Tegen de Friezen keert hij weer terug in de basis. Zijn basisplaats gaat ten koste van Sheraldo Becker, tegen FC Dordrecht nog verantwoordelijk voor de Zwolse 2-0. Vanwege de blessure van Tomáš Necid start Stef Nijland opnieuw als spits.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner