08.02.2015 11:59

Alflen blijft met dubbel gevoel zitten

Trainer Rob Alflen van FC Utrecht hield een dubbel gevoel over aan de nederlaag zaterdag bij PSV (3-1). De dolende ploeg uit de Domstad, mentaal aangeslagen door de affaire rondom Anouar Kali, maakte het de koploper van de eredivisie bijzonder lastig in Eindhoven. "Ik ben blij met het herstel dat ik heb gezien bij mijn spelers. Maar het is ook doodzonde dat we deze wedstrijd in zeven minuten hebben weggegeven'', zei Alflen.

De trainer doelde daarmee op het begin van de tweede helft, waarin PSV twee keer toesloeg. "Voor rust hadden we weinig weggegeven en dus zaten we op het goede spoor. Dan is het heel slordig als je binnen zeven minuten met 2-0 achter komt te staan."

"We zijn wel prima teruggekomen in de wedstrijd en brachten PSV aan het wankelen. Ik had absoluut het gevoel dat de gelijkmaker kon vallen. Helaas gebeurde dat niet, daarom houd ik hier een dubbel gevoel aan over'', aldus Alflen.