09.02.2015 09:07

Fraser boos: "Het is hier geen kleuterklas"

ADO Den Haag speelde zaterdagavond met 0-0 gelijk tegen hekkensluiter FC Dordrecht. De prestaties van de club vallen tegen, met een veertiende plek als gevolg. Henk Fraser wil zich daarom niet verantwoorden over de harde keuzes die hij maakt.

"Niemand in deze selectie heeft gezien onze prestaties recht van spreken. Ik ook niet. In de topsport moet iedereen vechten voor zijn plek", meent Fraser in het Algemeen Dagblad. De trainer reageerde fel op uitspraken van clubtopscorer Michiel Kramer, die werd gepasseerd voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht.

"Als ik daar nu wat over zeg, dan speel ik dit seizoen waarschijnlijk geen wedstrijd meer", vertelde Kramer na het gelijkspel tegen de hekkensluiter. Fraser werd om zijn mening gevraagd, maar die schoof hij niet onder stoelen of banken. Het is hier geen kleuterklas, kom op zeg."

"Ik kan niets met dat jankgedrag. Wat moet ik dan? Iedereen zijn handje vasthouden? Dat is niet mijn mentaliteit." De trainer van ADO Den Haag beseft dat hij zich in zijn positie hard moet opstellen. "Moet ik nu met sentimentele gevoelens rondlopen omdat ik mensen passeer? Dan kan ik beter weer jeugdtrainer worden. We moeten met z'n allen presteren. Ik ook."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner