09.02.2015 11:36

Memphis in Italiaans elftal van de week

Memphis Depay schiet namens PSV de 2-0 binnen tegen FC Utrecht en hij wil maar al te graag de reactie van het publiek horen. (07-02-2015)
Memphis Depay schiet namens PSV de 2-0 binnen tegen FC Utrecht en hij wil maar al te graag de reactie van het publiek horen. (07-02-2015)

Het gaat steeds moeilijker worden voor PSV of sterspeler Memphis te behouden. De aanvaller is inmiddels de topscorer in de Eredivisie en is deze week ook opgenomen in het roemruchte elftal van de week van de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport.

Tegen FC Utrecht was Memphis met twee doelpunten en een halve assist ontzettend belangrijk in de 3-1 overwinning. De aanvaller lijkt elk seizoen beter te presteren en een vertrek van de sterkhouder in Eindhoven lijkt dan ook aanstaande. In Italië zag men in hem in ieder geval de beste linksbuiten, want hij werd opgenomen in het elftal van de week.

In de opstelling van dat elftal verschenen grote namen. Eden Hazard (Chelsea) kreeg een plek, David Alaba (Bayern München) zag zijn rake vrije trap tegen VfB Stutgart beloond worden met een plek in het elftal van de week en de slachtpartij in Madrid leverde Arda Turan van Atlético Madrid ook lof op.

Het volledige elftal van de week: Keeper Arikan (Trabzonspor), verdedigers Alaba (Bayern München), Guerreiro (Lorient), Michel (Almeria), middenvelders Arda Turan (Atlético Madrid), Hazard (Chelsea), Feret (Caen), De Bruyne (VFL Wolfsburg) en aanvallers Kane (Tottenham Hotspur) en Aubameyang (Borussia Dortmund).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner