09.02.2015 19:07

Verhuurde ADO-aanvaller gaat voor revanche

Mattias Johansson (l.) en Giovanni Korte (r.) hebben de focus op de oranje bal tijdens AZ Alkmaar - FC Dordrecht. (17-01-2015)
Mattias Johansson (l.) en Giovanni Korte (r.) hebben de focus op de oranje bal tijdens AZ Alkmaar - FC Dordrecht. (17-01-2015)

Giovanni Korte zal er alles aan doen om basisspeler te worden bij ADO Den Haag. Op dit moment is Korte, herstellende van een kuitbeenbreuk, op huurbasis actief voor FC Dordrecht. Daar wist Korte in zijn eerste wedstrijden een positieve indruk achter te laten.

"Zij hadden geen vertrouwen in mij en hebben mij daarna verhuurd. Het is aan mij om het tegendeel te bewijzen. Volgend jaar ga ik weer terug naar ADO en dan ga ik daar weer proberen mijn plek te veroveren", vertelt de voorhoedespeler aan Omroep West. Op dit moment is de doelstelling voor Korte meer dan duidelijk. "Met FC Dordrecht in de Eredivisie blijven!" 

Korte hoopt over twee weken zijn rentree te maken. "Ik heb momenteel nog wat last van de fractuur op mijn kuit. Niet zozeer de fractuur zelf, maar meer de spieren rond het bot. Ik was weer fit voor AZ, maar toen kreeg ik weer een tik op dezelfde plek en dat is nog wat gevoelig. Ik ga deze week weer beginnen met de veldtrainingen. Het gaat lekker. Ik hoop over twee weken weer me te kunnen spelen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner