10.02.2015 10:36

Kâzım hekelt kritiek op winnend Feyenoord

Colin Kâzim-Richards (l.) van Feyenoord is SC Cambuur-verdediger Vytautas Andriuškevičius te snel af. (08-02-2015)
Colin Kâzim-Richards (l.) van Feyenoord is SC Cambuur-verdediger Vytautas Andriuškevičius te snel af. (08-02-2015)

Feyenoord won afgelopen weekend met 2-1 van SC Cambuur, maar speelde niet erg goed. De Rotterdammers kregen daarom kritiek, maar daar begrijpt Feyenoord-spits Colin Kâzım-Richards helemaal niets van.

"Jullie roepen van alles als Feyenoord goed speelt en niet wint, maar als Feyenoord slecht speelt en we winnen desondanks toch gewoon, dan roepen jullie nog steeds van alles. Ik heb al vaker gezegd: in voetbal draait het om winnen", aldus de aanvaller tegenover het Algemeen Dagblad. "En laten we eerlijk zijn, Cambuur had halverwege al met 3-0 achter moeten staan."

Heel Rotterdam is momenteel bezig met de mogelijke komst van Dirk Kuyt. Kâzım heeft andere dingen aan zijn hoofd.  "Valt of staat die beslissing dan met het feit dat Dirk wel of niet komt? Misschien wel ja, maar ik ben er echt niet mee bezig. Als ik egoïstisch zou zijn, dan zou ik nu kunnen klagen. In de trant van: wat gebeurt er eigenlijk met mij als Kuyt komt? Maar zo sta ik er niet in, zo'n jongen ben ik helemaal niet. We spelen de komende weken heel belangrijke wedstrijden, onder meer in Italië tegen AS Roma. Daar ligt mijn focus."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner