10.02.2015 11:22

KNVB onderzoekt speelgerechtigdheid NAC'er

Miloš Zukanović (r.) komt in het veld voor Guyon Fernandez (l.) en maakt zijn  Eredivisiedebuut voor NAC Breda. (25-01-2015)
Miloš Zukanović (r.) komt in het veld voor Guyon Fernandez (l.) en maakt zijn Eredivisiedebuut voor NAC Breda. (25-01-2015)

NAC Breda moet vrezen voor consequenties voor het opstellen van Miloš Zukanović. De aanklager betaald voetbal is een onderzoek gestart naar de speler en trekt de speelgerechtigdheid van de speler in twijfel.

Zukanović is de opvolger van Stipe Perica in de selectie van NAC. De Kroatische aanvaller werd gehuurd van Chelsea, maar speelt nu voor het Italiaanse Udinese. Zukanović is net als Perica een lange, sterke speler die de duels niet schuwt. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van Rode Ster Belgrado, maar kennelijk is daar iets misgegaan.

De Servische spits - die werd geboren in Kroatië - werd drie keer door NAC-trainer Robert Maaskant gebruikt in de Eredivisie. Mogelijk heeft de Servische voetbalbond Zukanović nog niet vrijgegeven. Vooralsnog is het echter onduidelijk wat er precies aan de hand is. Bovendien is het gissen naar de consequenties. Het meest voor de hand liggend is een puntenaftrek voor NAC. Dat zou een fikse aderlating zijn voor de Bredanaars, aangezien NAC vecht tegen degradatie.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner