15.02.2015 10:13

Rentree De Zeeuw: "Had er erg veel zin in"

Demy de Zeeuw zet tijdens zijn debuut voor NAC Breda meteen de lijnen uit tijdens het duel met ADO Den Haag. (14-02-2015)
Demy de Zeeuw zet tijdens zijn debuut voor NAC Breda meteen de lijnen uit tijdens het duel met ADO Den Haag. (14-02-2015)

Na lang wikken en wegen besloot Demy de Zeeuw toch om een contract te tekenen bij NAC Breda. De middenvelder maakte zaterdag tegen ADO Den Haag zijn rentree en scoorde ook meteen twee keer. NAC Breda wist echter niet te winnen.

"Zeker na mijn tweede goal schoot het toch wel even door mijn hoofd: het zal toch niet? Maar helaas werd die Kramer matchwinner. Erg jammer, want ik voelde me erg goed de afgelopen weken", vertelde De Zeeuw na de wedstrijd, die met 3-2 verloren ging tegen ADO Den Haag.

De Zeeuw heeft in zijn clubloze periode, in de zomer van 2014 vertrok hij bij Anderlecht, hard gewerkt aan zijn conditie. "Toen ik weer op het veld stond, merkte ik dat het het allemaal waard is geweest. Het is moeilijk om jezelf in je eentje fit te houden. Ik had ook erg veel zin om te voetballen, wilde laten zien dat ik niet een half jaar niets heb gedaan."

De Zeeuw ondertekende een contract tot aan het einde van het seizoen en hoopt in de zomer van 2015 een nieuwe stap in zijn carrière te maken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner