15.02.2015 14:59

"Als FC Twente komt, zeg ik niet direct ja"

Thomas Bruns won zaterdagavond samen met zijn collega's bij Heracles Almelo van Feyenoord. De middenvelder speelde zijn honderdste wedstrijd in de Eredivisie en kreeg te maken met hoog bezoek.

"Ik heb van vrienden inderdaad gehoord dat er scouts van FC Twente op de tribune zouden hebben gezeten. Verder weet ik van niks, ik heb hetzelfde gelezen als jullie", reageert Bruns op de mogelijke interesse van de club waar hij in de jeugd speelde. FC Twente werd echter nog niet concreet.

"Zelf heb ik nog niks gehoord van FC Twente. Maar FC Twente is een mooie club die altijd bovenin de Eredivisie meedraait. Dat is iets wat je graag wil als voetballer, dus het zou zeker een mooie stap zijn." Toch beseft Bruns dat de overstap van Heracles Almelo naar FC Twente gevoelig ligt.

"Als FC Twente aanklopt, zeg ik niet direct ja. Maar ik zou er zeker over nadenken en de opties die er zijn afwegen", vertelt de middenvelder. "Het ligt heel gevoelig, dat weet ik. Dat zal lastig zijn. Maar als iemand met een andere baan een stap hoger kan zetten in de regio, dan zou diegene dat ook doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner