16.02.2015 16:16

Update: Larsson afwezig tegen FC Groningen

Sam Larsson krijgt in het duel met SC Cambuur last van zijn hamstring en de Zweed moet zich laten vervangen. (15-02-2015)
Sam Larsson krijgt in het duel met SC Cambuur last van zijn hamstring en de Zweed moet zich laten vervangen. (15-02-2015)

SC Heerenveen verloor zondag niet alleen pijnlijk van SC Cambuur, het zag ook smaakmaker Sam Larsson uitvallen. De aanvaller moest zich laten wisselen nadat hij een hamstringblessure opliep. Trainer Dwight Lodeweges gaat van het ergste uit.

"Het is niet goed gesteld met Larsson", vertelt hij aan FOX Sports na de Friese derby. "Hij heeft last van zijn hamstring. Ik denk dat hij wel een tijdje uitgeschakeld is", gokt Lodeweges, die juist zag dat Larsson na een blessure aan het begin van het seizoen op de weg terug was.

De Zweedse voetballer speelde veertien officiële wedstrijden in het shirt van sc Heerenveen. Mocht Larsson inderdaad geblesseerd zijn aan de hamstring, dan mist hij sowieso de volgende thuiswedstrijd van sc Heerenveen. De ploeg neemt het 22 februari op tegen FC Groningen.

Update: 16-02-2015: 16:16: 

Sam Larsson moet zoals verwacht de wedstrijd tegen FC Groningen aan zich voorbij laten gaan. De Zweedse smaakmaker liep een hamstringblessure op in de wedstrijd tegen SC Cambuur. Het is nog niet duidelijk of Larsson langer uitgeschakeld is.

SC Heerenveen meldt dat er meer duidelijkheid komt na onderzoek. "Hoe lang het herstel gaat duren moet blijken. We weten nu niet of er sprake is van een scheuring of verrekking. Eind van de week weten we meer. Sam had vanochtend al iets minder pijn, dat is positief."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner