20.02.2015 16:36

FC Twente ziet Martina terugkeren in selectie

FC Twente kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Vitesse weer beschikken over Cuco Martina. De rechtsback miste de laatste twee wedstrijden vanwege een hamstringblessure. Hij werd in die wedstrijden vervangen door de jonge Hidde ter Avest.

Met Ter Avest op de plek van Martina verloren de Tukkers van Excelsior (1-3) en Ajax (2-4). Martina sloot deze week weer op het trainingsveld aan bij de groep en kan tegen de ploeg uit Arnhem zijn rentree maken. Twente-trainer Alfred Schreuder kan ook weer beschikken over Shadrach Eghan, die hersteld is van een schouderblessure. Schreuder mist wel de verdedigers Andreas Bjelland (geschorst) en Rasmus Bengtsson (knieblessure).

Bij Vitesse zit trainer Peter Bosz ruim in zijn keuzes. Renato Ibarra en Arnold Kruiswijk zijn na blessures weer inzetbaar. De Arnhemse ploeg won de laatste vier wedstrijden, allemaal zonder tegentreffers, en is daardoor opgeklommen naar de zevende plaats met 34 punten, evenveel als Twente. ,"Als we weer dominant voor de dag kunnen komen, zie ik goede kansen op een mooi resultaat", zei Bosz vrijdag.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner