21.02.2015 16:40

Feyenoord verwacht geen problemen in derby

Miquel Nelom (r.) van Feyenoord vecht een luchtduel uit met FC Dordrecht-speler Rihairo Meulens. (22-11-2014)
Miquel Nelom (r.) van Feyenoord vecht een luchtduel uit met FC Dordrecht-speler Rihairo Meulens. (22-11-2014)

Feyenoord wordt geacht zondag de stadsderby tegen Excelsior te winnen. Speler Miquel Nelom verwacht ook niet te veel problemen tegen zijn oude ploeg. "Met goed spel en de juiste instelling moet het lukken."

Donderdag speelde Feyenoord in de Europa League in Rome tegen AS Roma. De Rotterdammers boekten een knap 1-1 gelijkspel en kunnen het komende week afmaken in eigen huis. Eerst wacht echter Excelsior en dat ziet Nelom niet als een tussendoortje. Hij heeft waardering voor Kralingers.

"Met een klein budget spelen ze goed voetbal en halen ze aardig wat punten", zegt Nelom tegen RTV Rijnmond. Excelsior promoveerde vorig seizoen naar de Eredivisie en presteert behoorlijk. De Rotterdammers staan dertiende en maken het verscheidene teams lastig. "En dat zal tegen ons ook wel zo zijn, denk ik."

Feyenoord mag er ook niet te makkelijk over denken, want vorig weekend op bezoek bij Heracles Almelo werd er met 2-0 verloren van de degradatiekandidaat. "Hoe zoiets kan weet ik niet, maar het mag niet gebeuren. Je ziet het wel vaker bij clubs. Maar laten we vooral vooruitkijken."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner