22.02.2015 20:41

Schilder: "We straalden geen vertrouwen uit"

Robbert Schilder (l.) probeert met een sliding te voorkomen dat Valeri Qazaishvili kan doorbreken tijdens FC Twente - Vitesse. (22-02-2015)
Robbert Schilder (l.) probeert met een sliding te voorkomen dat Valeri Qazaishvili kan doorbreken tijdens FC Twente - Vitesse. (22-02-2015)

FC Twente ging zondagmiddag in de dying seconds onderuit tegen Vitesse. Robbert Schilder maakte de wedstrijd van het begin tot aan het einde mee en beseft dat de nederlaag extra hard aankomt vanwege de late treffer.

"Het is altijd vervelend om in de laatste minuut te verliezen en als dat gebeurt nadat je eerst nog zo terugkomt, is dat wel heel zuur", vertelt Schilder aan TwenteSport.com. "Maar ik denk dat we blij mogen zijn dat Vitesse de wedstrijd niet op slot gooit in de eerste helft. De eerste helft straalden we totaal geen vertrouwen uit."

FC Twente verloor tegen Vitesse al voor de vierde keer op rij in de Eredivisie. Na verliesbeurten tegen ADO Den Haag, Excelsior, Ajax en dus Vitesse vindt Schilder het wel weer een keertje tijd voor een overwinning. "We hebben gewoon resultaat nodig. Al gaf de tweede helft vandaag wel wat vertrouwen. We wisten in de rust al wel dat we Vitesse niet meer gingen weg tikken en dat we er een vechtwedstrijd van moesten maken. Met mooi voetbal ging het in ieder geval niet lukken."

De volgende wedstrijd in de Eredivisie speelt FC Twente aankomende zaterdag tegen NAC Breda.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner