26.02.2015 10:03

"Daar heb ik dus niet te veel over nagedacht"

Colin Kâzım-Richards (l.) heeft geen moeite met het aannemen van de bal, zelfs niet met Maikel van der Werff in de rug. (01-11-2014)
Colin Kâzım-Richards (l.) heeft geen moeite met het aannemen van de bal, zelfs niet met Maikel van der Werff in de rug. (01-11-2014)

Maikel van der Werff vertrekt aankomend seizoen naar Vitesse. De verdediger van PEC Zwolle stond ook in de belangstelling van Feyenoord en FC Twente, daarnaast kon hij bijtekenen in Zwolle. Toch koos hij voor Vitesse.

"PEC heeft me wel een aanbieding gedaan, maar dat was naar mijn idee niet iets om te accepteren", aldus Van der Werff tegenover Voetbal International. "Bij onderhandelingen accepteer je nooit het eerste aanbod, maar daaruit sprak niet echt dat ze me heel graag wilden houden. De club heeft nog een paar keer met mijn zaakwaarnemer Chiel Dekker gesproken, maar we kwamen er niet uit. Al moet ik eerlijk zeggen dat je ook wat makkelijker 'nee' kunt zeggen als je weet dat er interesse is."

"Vitesse meldde zich al vrij snel voor me en had een heel positief verhaal. Ze hebben uiteraard eerst contact gelegd met mijn zaakwaarnemer, maar van hem kreeg ik toen al het nodige te horen. Het is sowieso mooi dat zo’n club belangstelling heeft en het geeft een goed gevoel als een club snel wil handelen. Van Feyenoord en FC Twente was wel wat interesse, maar zij werden nooit concreet. Daar heb ik dus niet te veel over nagedacht." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner