01.03.2015 11:40

SC Heerenveen mist zondag vier sterkhouders

Debutant Lerin Duarte (l.) komt bij sc Heerenveen in het veld voor Luciano Slagveer (r.) in het duel met Feyenoord. (04-02-2015)
Debutant Lerin Duarte (l.) komt bij sc Heerenveen in het veld voor Luciano Slagveer (r.) in het duel met Feyenoord. (04-02-2015)

SC Heerenveen-coach Dwight Lodeweges moet het vanmiddag tegen Excelsior stellen zonder een belangrijk viertal spelers. Bij Excelsior keert Kevin van Diermen terug in het hart van de verdediging.

In aanloop van de wedstrijd tegen Excelsior was het al even puzzelen voor Dwight Lodeweges. Naast de schorsing van Marten de Roon en de blessures van Sam Larsson en Joey van den Berg, is ook Lerin Duarte niet fit om deel uit te maken van de selectie. Het missen van het belangrijke viertal is een aderlating voor Heerenveen. Morten Thorsby vervangt vandaag Duarte op het middenveld.

Marinus Dijkhuizen kan vandaag niet beschikken over Jurgen Mattheij. De verdediger van Excelsior kreeg in de Rotterdamse derby tegen Feyenoord een rode kaart wegens een handsbal. Hij zit vandaag zijn schorsing uit. Voor hem in de plek speelt Kevin van Diermen die weer terug is na een blessure. Dijkhuizen hanteert voor de rest dezelfde namen die vorige week ook speelden tegen Feyenoord. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner