01.03.2015 19:36

Falende Mahi: "Had mijn team moeten helpen"

Mimoun Mahi (l.) krijgt tijdens FC Groningen - ADO Den Haag te maken met Gianni Zuiverloon in zijn rug, maar de aanvaller van FC Groningen blijft kalm. (01-03-2015)
Mimoun Mahi (l.) krijgt tijdens FC Groningen - ADO Den Haag te maken met Gianni Zuiverloon in zijn rug, maar de aanvaller van FC Groningen blijft kalm. (01-03-2015)

FC Groningen leek lang af te stevenen op een kleine thuisoverwinning op ADO Den Haag, maar in de laatste seconde ging het toch nog mis. Onder andere Mimoun Mahi rekende zich het puntverlies persoonlijk aan.

"Als je ziet hoeveel kansen we hebben gehad, is het extra zuur dat het vlak voor tijd nog 1-1 wordt", vertelt Mahi op de clubwebsite van FC Groningen. "Ik had zelf de 2-0 moeten maken, maar scoor niet. We hebben in de tweede helft veel goede dingen gedaan, kansen gekregen, maar maakten het niet af", blikt de aanvaller sip terug. 

"We hadden de wedstrijd in het slot moeten gooien en dat hebben we niet gedaan. Ik had mijn team moeten helpen door te scoren." Mahi had niet alleen kunnen helpen met een eigen treffer, een assist was ook heel goed mogelijk. “Ik zat vol in de actie, dus heb mijn medespelers niet gezien", vertelt de speler, die in de afgelopen zomer overkwam van Sparta.

"Ze hebben me er in de kleedkamer op aangesproken en dat was terecht. Ik weet ook wel dat het heel belangrijk was, maar ik kan het nu niet meer terugdraaien." Door het gelijkspel staat FC Groningen op een elfde plek na 25 wedstrijden in de Eredivisie. De weg naar een plek in de play-offs voor Europees voetbal ligt nog zeven punten verderop.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner