03.03.2015 16:55

Van Gastel en Van Bronckhorst mogen hopen

Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst zijn momenteel assistent trainer bij Feyenoord, maar het duo mag na het vertrek van Fred Rutten hopen op promotie. Martin van Geel bevestigt dat het duo een optie is.

"Het duo Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst is wel een optie", zegt de technisch directeur in het Algemeen Dagblad. "Een jaar geleden vond ik Van Gastel er niet klaar voor. Vorig jaar was Fred Rutten namelijk in de markt, dat was de afweging. Toen wij Koeman vastlegden, was iedereen sceptisch. Dat was hem niet. Dat was bij Rutten voor de buitenwereld hetzelfde."

"En de kandidaat die ik nu ga vastleggen, zal hem ook wel niet zijn. Onze voorkeur geniet een Nederlandse trainer. Ik zet er trouwens geen deadline op." Feyenoord-trainer Rutten is van mening dat beide assistenten in aanmerking komen. "Ik denk dat je Giovanni niet moet vergeten hierin. Ik ga nu geen vergelijking maken tussen deze trainers en ik ga ook geen uitspraken doen over mijn opvolging. Maar het zou niet fair zijn om alleen Jean-Paul te noemen. Ook met Giovanni heb ik uitstekend gewerkt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner