07.03.2015 11:40

Schreuder looft fans na gelijkspel in Tilburg

FC Twente-trainer Alfred Schreuder kan het niet geloven dat zijn ploeg binnen korte tijd op een 2-0 achterstand is gekomen tegen Willem II. (06-03-2015)
FC Twente-trainer Alfred Schreuder kan het niet geloven dat zijn ploeg binnen korte tijd op een 2-0 achterstand is gekomen tegen Willem II. (06-03-2015)

FC Twente kon na de drie punten aftrek in de Eredivisie drie punten goed gebruiken, maar tegen Willem II kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Alfred Schreuder was heel blij met de meegereisde fans van de Tukkers.

"Na afloop konden we de supporters bedanken voor hun support. Ze blijven achter de club staan. We weten dat er supporters zijn die vrij hebben genomen om hier aanwezig te zijn, om zo achter de ploeg te staan. Dat is waar we als club ook naar toe moeten, achter elkaar gaan staan en dan zie we wel waar dat toe gaat leiden", stelt de trainer van FC Twente op de clubwebsite.

Over de wedstrijd was Schreuder gedecideerd. "Op voorhand weet je dat je met Willem II een ploeg treft die de laatste weken en eigenlijk al het hele seizoen in vorm is. Dan kan het een moeilijke wedstrijden worden. We hebben geprobeerd om de negatieve situatie binnen de club om te buigen in iets positiefs."

"Ik heb een FC Twente gezien dat heeft geknokt en gestreden. Toch sta je dan na 25 minuten met 2-0 achter. We maken voor rust nog de 2-1 en hebben in de rust elkaar aangegeven het geloof te houden. De tweede helft waren we agressiever in de duels. Dat was iets waarvan ik vond dat we rust niet goed deden. Het resulteerde in de verdiende gelijkmaker'', besluit de oefenmeester.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner