08.03.2015 09:25

Fraser woedend: "Dit is de vijfde, zesde keer"

Roland Alberg (l.) en Kenneth Otigba nemen risico om de bal te veroveren tijdens ADO Den Haag - sc Heerenveen. (07-03-2015)
Roland Alberg (l.) en Kenneth Otigba nemen risico om de bal te veroveren tijdens ADO Den Haag - sc Heerenveen. (07-03-2015)

ADO Den Haag ging zaterdagavond onderuit in het eigen stadion tegen sc Heerenveen. De Friezen pakten een minimale zege van 0-1. Henk Fraser stond weer stomend voor de camera van FOX Sports, zijn ploeg was weer benadeeld vond hij.

"Ik heb het vorige week al gezegd en wil er ook eigenlijk niets meer over zeggen. Het gebeurt zó vaak, als ik erover blijf doorgaan denken mensen straks nog dat het aan ons ligt. Die actie tegen Kristensen, dat is gewoon een penalty. Hij gooit 'm zo omver. En die handsbal ook. Je kan toch niet springen met je hand richting de bal? Dat vind ik zelfs nog een duidelijkere strafschop dan die tweede", vindt de oefenmeester.

Dat er fouten worden gemaakt door de arbitrage begrijpt Fraser, maar het overkomt zijn ploeg wel heel vaak. "Ik wil best een hele reportage maken van dit hele seizoen. Wij raken namelijk echt niet geïrriteerd bij de eerste keer. Ook niet bij de tweede keer, maar dit is misschien al de vijfde of de zesde keer. Je zou bijna gaan twijfelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner