11.03.2015 09:41

NAC krijgt triest nieuws over PSV-huurling

NAC Breda verliest in de laatste minuut van ADO Den Haag en de teleurstelling is zichtbaar bij NAC-speler Menno Koch. (14-02-2015)
NAC Breda verliest in de laatste minuut van ADO Den Haag en de teleurstelling is zichtbaar bij NAC-speler Menno Koch. (14-02-2015)

Op weg naar handhaving in de Eredivisie heeft NAC Breda een tik gekregen. De Bredanaars moeten verder zonder hun huurling van PSV. Voor de twintigjarige verdediger Menno Koch is het seizoen namelijk voorbij.

Koch heeft zijn rechter kruisband afgescheurd. Dat is dinsdag gebleken uit een mri-scan. "Verschrikkelijk. Ik ben er kapot van. Dit is echt heel klote", zegt de verdediger van NAC in het Brabants Dagblad. Voetballen kan hij voorlopig uit zijn hoofd zetten, want 2015 zal in het teken staan van revalideren.

Koch raakte zondag in het competitieduel met Feyenoord (3-0 nederlaag) geblesseerd. Dat was zijn eigen schuld, want na een overtreding op Feyenoorder Elvis Manu moest de speler van NAC Breda de strijd na 25 minuten noodgedwongen staken.

Niet wetende dat de gevolgen nog groter waren. Koch werd in januari op huurbasis overgenomen van PSV, maar zou mogelijk komend seizoen met dezelfde constructie voor NAC spelen. Die wens liet trainer Robert Maaskant al doorschemeren.

Het Brabants Dagblad verwacht dat Henrico Drost de vervanger wordt van Koch. Drost is juist hersteld van vier maanden blessureleed.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner