12.03.2015 11:24

Oud-profs op proef bij IJsselmeervogels

Collins John en Gerson Sheotahul gaan per direct meetrainen bij topklasser IJsselmeervogels. Het tweetal kan een contract voor aankomend seizoen verdienen.

De 29-jarige John heeft inmiddels een flinke carrière achter de rug. De spits brak op jonge leeftijd door bij FC Twente en vertrok vervolgens naar Fulham. De aanvaller haalde zelfs het Nederlands elftal. John speelde twee interlands namens Oranje, maar de laatste jaren gaat het niet goed met de carrière van John. Hij speelde onder meer voor het Belgische Roeselare, Chicago Fire en Gabala uit Azerbeidzjan. Tot voort kort speelde hij voor het Amerikaanse Pittsburgh Riverhounds. 

Sheotahul is ook geen onbekende in de Nederlandse voetbalwereld. De 27-jarige spits begon zijn carrière bij FC Volendam en speelde vervolgens voor Willem II, Telstar en het Griekse Iraklis Psachna. Vorig seizoen speelde hij wederom voor Volendam, maar sindsdien zit hij zonder contract. Zowel John als Sheotahul hoopt komend seizoen aan de slag te gaan bij IJsselmeervogels.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner