12.03.2015 15:38

Mahmudov hoopt op kans bij PEC Zwolle

Tom Menting (r.) probeert Denis Mahmudov (l.) van de bal te zetten tijdens De Graafschap - Sparta Rotterdam. (08-11-2014)
Tom Menting (r.) probeert Denis Mahmudov (l.) van de bal te zetten tijdens De Graafschap - Sparta Rotterdam. (08-11-2014)

Dennis Mahmudov wordt dit seizoen door PEC Zwolle uitgeleend aan Sparta Rotterdam. Binnen twee weken weet de aanvaller of hij volgend seizoen terugkeert bij de Eredivisieclub of dat zijn toekomst ergens anders ligt.

De aanvaller speelde dit seizoen al 22 wedstrijden voor zijn tijdelijke werkgever Sparta en was daarin negen keer trefzeker. Toch moet de aanvaller het voornamelijk doen met invalbeurten bij de club uit de Jupiler League. Binnenkort weet Mahmudov meer over zijn toekomst, zo liet hij weten aan RTV Rijnmond. "Voor 1 april weet ik meer. Ik laat het op mij af komen. Ik wil terug, maar PEC beslist", aldus Mahmudov. "Als ik zo doorga en nog een paar doelpunten meepik, moet het goed komen."

Hij sluit tevens een vertrek uit Rotterdam niet uit, mocht PEC niet met hem verder willen. "Sparta kan een optie zijn, maar daar hebben we het niet over gehad. Anders ben ik transfervrij en kan ik kijken waar ik naartoe ga", zo vervolgt de Macedoniër. Eerder speelde Mahmudov in de Jupiler League voor AGOVV. Voordat hij naar PEC kwam, was de 25-jarige aanvaller actief bij de amateurs van Excelsior '31.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner