14.03.2015 23:57

Streppel voelt zich veilig na overwinning

Voor champagne vindt Jurgen Streppel het nog te vroeg. Toch besefte de trainer van Willem II zaterdag na de overwinning op Excelsior (2-3) dat de Tricolores zich veilig hebben gespeeld in de Eredivisie. "Dat zou zomaar kunnen", zei Streppel met een brede grijns. Met 35 punten staat de promovendus stevig in de middenmoot en lonkt zelfs een plek in de play-offs om Europees voetbal.

Streppel hield gemengde gevoelens over aan het bezoek aan Woudestein. "Bij vlagen speelden we heel aardig, maar in grote gedeeltes van de wedstrijd was het ook erg matig. Ik denk dat we wel twintig ballen zomaar hebben weggegeven, dat kan niet. Daardoor maakten we het onszelf onnodig heel erg moeilijk."

Trainer Marinus Dijkhuizen van Excelsior vond dat zijn ploeg meer had verdiend. "Het lag heel dicht bij elkaar. We hadden zomaar een punt kunnen pakken in die gekke slotfase, maar helaas was de tijd te kort. Ik word niet zenuwachtig van deze nederlaag en mijn ploeg ook niet. Dit is even balen, maar volgende week gaan we gewoon verder."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner