15.03.2015 10:22

Fortes duikt op in Noorwegen bij Stabæk IF

Alvin Fortes in de verloren wedstrijd van RKC Waalwijk tegen NEC in de Jupiler League. (13-09-14)
Alvin Fortes in de verloren wedstrijd van RKC Waalwijk tegen NEC in de Jupiler League. (13-09-14)

Alvin Fortes liet vorige maand zijn contract ontbinden bij Vitesse nadat hij maar geen kans kreeg in het eerste elftal. Het talent laat nu via zijn persoonlijke Instagram weten dat hij voor een avontuur in Noorwegen gaat.

"Ik heb veel fouten gemaakt, maar ik ben weer op het rechte pad", is de tekst onder een selfie van Fortes. Via de hashtags laat hij weten dat Stabæk IF mogelijk zijn nieuwe club wordt. De ploeg komt in het nieuwe seizoen uit in de eerste divisie van Noorwegen, waar het seizoen nog moet beginnen.

Op 6 april speelt Stabæk IF haar eerste competitiewedstrijd. Fortes hoopt zich als proefspeler in de kijker te spelen bij het eerste elftal, om zo, na tien wedstrijden in de Jupiler League en één in de KNVB beker, weer een vervolg te geven aan zijn profcarrière.

De transfer van Fortes naar Vitesse kwam op een vreemde manier tot stand. De aanvaller stond als amateur onder contract bij RKC Waalwijk, maar toen bleek dat de hekkensluiter in de Jupiler League hem niet kon betalen, koos Fortes eieren voor zijn geld en ging hij naar Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner