15.03.2015 11:40

Heracles start met twee spitsen in Den Haag

Wout Weghorst (l.) en Maikel Kieftenbeld (r.) vechten een stevig duel uit tijdens Heracles Almelo - FC Groningen. (05-02-2015)
Wout Weghorst (l.) en Maikel Kieftenbeld (r.) vechten een stevig duel uit tijdens Heracles Almelo - FC Groningen. (05-02-2015)

John Stegeman kiest ervoor om zowel Denni Avdić als Wout Weghorst op te stellen. Dit heeft er ook mee te maken dat sterkhouder Bryan Linssen afwezig is door een schorsing. Avdić maakte vorige week in blessuretijd de gelijkmaker tegen Vitesse.

Het is niet de enige wijziging in de opstelling van Stegeman. Ook Bart Schenkeveld ontbreekt en hij wordt vervangen door de ervaren Ramon Zomer. Fahd Aktaou moet genoegen nemen met een plek op de bank. Waarschijnlijk wordt zijn plek op linksback ingenomen door aanvoerder Mark-Jan Fledderus. Simon Cziommer neemt op het middenveld de plek van Fledderus over. 

ADO Den Haag start toch niet met een opstelling waarin vijf aanvallend ingestelde jongens spelen. Aleksandr Yakovenko begint niet, waardoor Mike van Duinen in de aanval begint en niet als offensieve middenvelder. Daardoor begint ADO Den Haag met dezelfde formatie als vorige week. Toen verloor ADO van sc Heerenveen in eigen huis.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner