15.03.2015 12:08

Feyenoord mikt op gratis Kuyt en Guidetti

Feyenoord wil de haperende aanval versterken met Dirk Kuyt en John Guidetti. "Zij zijn zeer serieuze opties voor ons", liet technisch directeur Martin van Geel zondagochtend in het tv-programma De tafel van Kees weten. "Ik zou ook wel gek zijn als ik wat anders zou zeggen. Ze hebben allebei veel kwaliteiten, een groot verleden bij Feyenoord en zijn beiden transfervrij. Ze zijn nu heel interessant voor ons."

Kuyt (34) speelde tussen 2003 en 2006 voor Feyenoord. Daarna vertrok de Katwijker naar Liverpool. Sinds 2012 komt hij voor Fenerbahçe in Turkije uit. Zijn lucratieve contract loopt komende zomer af.

Guidetti (22) scoorde in het seizoen 2011-2012 als huurling van Manchester City twintig keer voor Feyenoord. In korte tijd groeide de Zweedse spits uit tot een publiekslieveling in De Kuip. Door fysieke problemen verdween hij nadien lange tijd uit beeld. Dit seizoen keerde hij bij Celtic succesvol terug op het hoogste niveau. Guidetti wil volgens Van Geel niet bij de Schotse topclub blijven.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner