30.03.2015 14:28

Update: Van Veldhoven blijft bij Westerlo

Harm van Veldhoven kijkt als trainer toe tijdens de competitiewedstrijd KVC Westerlo - KRC Genk. Van Veldhoven streek begin 2015 weer neer in België na een avontuur in India. (13-02-2015)
Harm van Veldhoven kijkt als trainer toe tijdens de competitiewedstrijd KVC Westerlo - KRC Genk. Van Veldhoven streek begin 2015 weer neer in België na een avontuur in India. (13-02-2015)

Feyenoord is op zoek naar een ervaren trainer, die Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel kan begeleiden als het jonge duo volgend seizoen voor de selectie van Feyenoord komt te staan. De naam van Harm van Veldhoven is genoemd.

Martijn Krabbedam, clubwatcher van de Voetbal International, vertelde dit bij RTV Rijnmond. Eerder werd de naam van Foeke Booy al gelinkt aan de Rotterdamse formatie, waar Fred Rutten deze maand aangaf aan het einde van het seizoen te zullen stoppen als eindverantwoordelijke bij Feyenoord.

Van Veldhoven is op dit moment trainer van KVC Westerlo, waar hij aan het begin van dit jaar neerstreek. De Belg, die in Nederland bekendheid kreeg door zijn trainerschap bij Roda JC, was clubloos nadat hij eind 2014 stopte als oefenmeester van het Indiase Delhi Dynamos FC. Het contract van Van Veldhoven loopt aan het einde van dit seizoen af.

Update: 29-03-2015 10:08:

Harm van Veldhoven sluit niet als derde, ervaren man aan bij de technische staf van Feyenoord. De Rotterdamse club werd gelinkt aan de Belgische trainer, die naast Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel kon acteren.

Het Algemeen Dagblad weet echter te melden dat Van Veldhoven bij Westerlo blijft. Feyenoord stelde deze maand Van Gastel en Van Bronckhorst aan als trainersduo, waar Van Gastel de cultuurbewaker wordt en Van Bronckhorst op papier de eindverantwoordelijke. 

De Rotterdammers willen een ervaren trainer naast het duo hebben om waar nodig bij te sturen. Naast Van Veldhoven worden de namen van Wiljan Vloet, Wim Rijsbergen en Foeke Booy genoemd.

Update: 30-03-2015 14:28:

Van Veldhoven zal definitief niet naar Feyenoord vertrekken. De Belgisch Nederlandse oefenmeester heeft namelijk een nieuwe verbintenis bij Westerlo getekend. Dat maakt de Belgische club maandag bekend. Van Veldhoven had een contract tot het einde van het seizoen, maar is nu ook voor volgend seizoen vastgelegd. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner