15.03.2015 23:22

Olympique Lyon niet verder dan gelijkspel

Olympique Lyon heeft zondagavond niet maximaal geprofiteerd van de nederlaag van concurrent Paris Saint-Germain. De koploper moest bij nummer drie Olympique Marseille genoegen nemen met 0-0. Daardoor is het verschil met Paris SG nu slechts twee punten. Marseille staat op vier punten van Lyon.

Met Gregory van der Wiel in de basis verloor Paris SG zondag bij Girondins Bordeaux: 3-2. Ludovic Sané kopte de thuisploeg na een kwartier op voorsprong, waarna Zlatan Ibrahimovic kort na rust gelijk maakte. Via Wahbi Khazri kwam Bordeaux twintig minuten voor tijd opnieuw voor. Ibrahimovic (strafschop) maakte vijf minuten voor tijd weer gelijk. Diego Rolan bracht in de laatste minuut de winnende treffer op zijn naam: 3-2.

David Luiz moest bij Paris SG vlak voor rust geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Zoumana Camara.