16.03.2015 14:48

'Dordt wilde Feyenoord-matchwinner huren'

Feyenoord speler Anass Achahbar (midden) viert de winnende treffer tegen FC Dordrecht. (15-03-2015)
Feyenoord speler Anass Achahbar (midden) viert de winnende treffer tegen FC Dordrecht. (15-03-2015)

Anass Achahbar kopte Feyenoord zondagmiddag in de blessuretijd langs FC Dordrecht. Erg vervelend voor Dordt, want de promovendus wilde de aanvaller afgelopen transferperiode overnemen van Feyenoord.

"Het was voor FC Dordrecht zondag heel vervelend", aldus Martijn Krabbendam, clubwachter voor Voetbal International, tegenover VI Radio. "Natuurlijk omdat Achahbar scoorde, maar ook omdat Dordrecht hem afgelopen winter wilde huren van Feyenoord. Ze zagen dat hij met zijn techniek, overzicht en doelpunten belangrijk zou kunnen zijn voor hun. Rutten wilde Achahbar echter bij Feyenoord houden want hij zag iets in hem en dacht dat hij Achahbar nog zou kunnen gebruiken."

Aankomende zomer loopt het contract van Achahbar af. De aanvaller zelf wil graag blijven. "Ik denk dat Achahbar voor iedere club onder Feyenoord een aanwinst zou zijn, zeker voor de ploegen die op kunstgras spelen", vervolgt Krabbendam zijn verhaal. "Als Feyenoord hem volgend jaar bijvoorbeeld bij Heracles of Cambuur neerzet, kan hij uitgroeien tot een sensatie. Ik denk dat hij momenteel voor Feyenoord iets tekort komt. Misschien, als hij ergens anders een jaar lang alles speelt, kan hij wel op dat niveau komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner