16.03.2015 16:27

De Jong wil negatieve reeks doorbreken

Luuk de Jong (l.) ontsnapt bij Jop van der Linden tijdens Go Ahead Eagles - PSV. (07-03-2015)
Luuk de Jong (l.) ontsnapt bij Jop van der Linden tijdens Go Ahead Eagles - PSV. (07-03-2015)

PSV Eindhoven gaat aankomend weekend op bezoek bij Feyenoord. De Eindhovenaren hebben sinds 20 september 2009 niet meer gewonnen in Rotterdam. Luuk de Jong wil daar verandering in brengen.

"Heeft PSV al zo lang niet gewonnen in Rotterdam? Dan moet daar maar eens verandering in komen", zegt de spits van PSV tegenover het Algemeen Dagblad. "Tegen topclubs laten wij dit seizoen vaak het beste van onszelf zien, dat willen we ook daar doen." PSV heeft een grote voorsprong op nummer twee Ajax, daardoor zou een nederlaag tegen Feyenoord niet rampzalig zijn. "Natuurlijk willen wij graag winnen in De Kuip, maar zelfs als we verliezen, is er nog niets aan de hand."

"Het is fijn dat we zoveel punten voor staan. Daar hebben we dit seizoen ook keihard voor gewerkt en daar mogen we trots op zijn, maar we blijven ieder duel als een finale zien. We mogen die voorsprong niet weggeven in wedstrijden als tegen FC Groningen. Als we punten hadden verspeeld, zou iedereen weer zeggen: PSV gaat het moeilijk krijgen. Nu blijft het stil. We willen in De Kuip winnen en vervolgens ook bij FC Twente. Net zolang totdat de titel binnen is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner