17.03.2015 11:27

Potentiële opvolger Faber hoorde nog niets

Jong PSV trainer Darije Kalezić op de persconferentie voor de wedstrijd tegen de  Graafschap. (13-03-2015)
Jong PSV trainer Darije Kalezić op de persconferentie voor de wedstrijd tegen de Graafschap. (13-03-2015)

Ernest Faber heeft aangegeven na het huidige seizoen te stoppen als assistent bij PSV. Jong PSV-trainer Darije Kalezić wordt genoemd als de opvolger van Faber, maar de Bosnische trainer heeft nog niets gehoord van PSV.

"Ik heb ook gezien dat die verhalen rondgaan, maar dat zijn op dit moment alleen nog maar verhalen", vertelt de oefenmeester aan Omroep Brabant. "Verder kan ik daar nog niet op in aan, ik weet het nog niet." Jong PSV kwam maandagavond niet verder dan een gelijkspel tegen MVV Maastricht (1-1). Jong PSV trad aan met onder meer Stijn Schaars, Oscar Hiljemark en Marcel Ritzmaier.

Kalezić begrijpt dat men meer had verwacht van Jong PSV. "Ja, dat kan ik me wel voorstellen. Ik moet zeggen dat de jongens van de A-selectie hun best hebben gedaan, ik kan er geen uithalen die slecht heeft gespeeld. Ik heb een leuke wedstrijd gezien tegen een sterke tegenstander. We hebben legio mogelijkheden gehad en ook kansen op het winnende doelpunt, maar aan het eind van de wedstrijd waren zij met uitbraken juist levensgevaarlijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner