24.03.2015 10:34

Willems: "El Ahmadi deed het niet met opzet"

Karim El Ahmadi wordt niet geschorst voor zijn overtreding op Jetro Willems tijdens de topper Feyenoord - PSV Eindhoven. De verdediger van PSV is van mening dat die beslissing terecht is.

"Ik vind dat oké, want Karim deed het niet met opzet", vertelt Willems aan De Telegraaf. "Hij probeerde voor de bal te gaan en was gewoon te laat. Mijn voet ligt wel open, maar dat hoort er bij. Dat heb je wel eens vaker in het voetbal", aldus Willems, die min of meer voor hetzelfde vergrijp wel rood kreeg tijdens het duel met NAC Breda.

"Zulke momenten heb je nu eenmaal in het voetbal. Ik had het zelf tegen NAC toen ik te laat was en ten onrechte met rood werd bestraft", aldus Willems, die vooral blij is dat hij niet serieus geblesseerd is geraakt. "Het belangrijkste is dat er geen echte blessure aan heb overgehouden. Karim heeft in de wedstrijd meerdere keren sorry tegen me gezegd. Daarom vind ik het prima, dat hij niet bestraft wordt."

De overtreding van El Ahmadi werd tijdens de wedstrijd niet bestraft, maar de aanklager betaald voetbal komt niet meer in actie, omdat een lid van het arbitrale kwartet de situatie wel beoordeeld zou hebben.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner