27.03.2015 11:01

Van Marwijk moet GAE uit de brand helpen

Go Ahead Eagles heeft met twee clubiconen het laatste redmiddel ingezet in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. De ploeg uit Deventer wist vrijdag Bert van Marwijk en René Eijkelkamp te strikken.

Beide iconen zullen als klankbord fungeren tussen technische staf en de spelersgroep. "Ik zal regelmatig de club gaan bezoeken om de helpende hand toe te steken. Ik ben hier ooit begonnen en nog altijd supporter van Go Ahead. Waar ik de spelers en de staf maar kan helpen om die mooie club in de eredivisie te houden, zal ik dat doen", reageert de oud-bondscoach op de clubsite van de Eagles.

Interim-trainer Dennis Demmers is trots. "We hebben het over twee geweldige persoonlijkheden, grootheden die fantastisch bij onze club passen. Dat wij nu gebruik kunnen maken van hun grote ervaring is voor iedereen goed: voor mij, voor de spelers en voor de club. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn." Voorzitter Edwin Lugt denkt daar hetzelfde over. "Wij zijn er van overtuigd dat hun actieve betrokkenheid iedereen binnen en rond de club een positieve impuls zal geven." De Deventenaren staan momenteel op een zeventiende stek.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner