01.04.2015 15:28

NAC Breda wil versterking halen uit Rotterdam

Excelsior-speler Sander Fischer (l.) probeert de bal te blokken van het schot van PEC Zwolle-speler Mustafa Saymak. (22-03-2015)
Excelsior-speler Sander Fischer (l.) probeert de bal te blokken van het schot van PEC Zwolle-speler Mustafa Saymak. (22-03-2015)

NAC Breda gaat proberen Sander Fischer te contracteren. De 26-jarige verdediger van Excelsior is na dit seizoen transfervrij en daar willen de Brabanders graag van profiteren.

Tegenover Voetbal International heeft NAC-trainer Robert Maaskant bevestigd dat er contact is met de zaakwaarnemer van Fischer. Een handtekening volgt pas als de Bredanaars zich hebben verzekerd van lijfsbehoud en dat is nog lang niet zeker. "Maar zodra we veilig zijn, willen we toeslaan. En daarbij is Sander een interessante optie", zegt Maaskant tegen het tijdschrift.

De kans dat Excelsior volgend jaar ook in de Eredivisie speelt is een stuk groter, want de Rotterdammers staan dertiende en hebben vijf punten meer dan nummer zestien NAC. Daarom liet trainer Marinus Dijkhuizen eerder al doorschemeren graag met Fischer verder te willen. Hij sprak zijn hoop uit dat onder andere Fischer bijtekent.

Fischer speelde in het verleden ook al eens voor NAC Breda. Daarnaast stond hij nog op de loonlijst van SC Cambuur, FC Emmen en het inmiddels opgedoekte AGOVV.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner