01.04.2015 22:05

ADO-tweetal twijfelt over contractverlenging

Kevin Jansen (l.) duelleert met Mohamed El Makrini (r.) tijdens ADO Den Haag - SC Cambuur. (17-01-2015)
Kevin Jansen (l.) duelleert met Mohamed El Makrini (r.) tijdens ADO Den Haag - SC Cambuur. (17-01-2015)

Dion Malone en Kevin Jansen weten nog altijd niet of ze volgend seizoen speler zijn van ADO Den Haag. De twee spelers van de Haagse ploeg zijn na dit seizoen transfervrij en de club heeft de opties in de contracten niet gelicht.

Iedereen weet dat ik hier op mijn plaats ben. Maar eerlijk gezegd ben ik er voor mezelf echt nog niet uit", stelt Malone tegenover de clubsite. "Vorige week heb ik het aanbod gehad, maar ik ga niet binnen een paar dagen beslissen. Het is sowieso een compliment dat de club langer met mij door wil. Ik heb me hier kunnen ontwikkelen en een langer verblijf is ook zeker een mogelijkheid. Maar ik ben er nog niet uit."

Net als Malone heeft ook Jansen een aanbieding van ADO op zak. De middenvelder is dit seizoen weer helemaal terug na een zware kruisbandblessure die hem een jaar aan de kant hield. "Die blessure was een zware tik. Maar ik ben pas 22 jaar en zit toch al op ruim tachtig wedstrijden in de Eredivisie. Je moet altijd eerlijk zijn tegen jezelf. Ik ben bezig aan een matig seizoen. Dus ergens in mijn hoofd speelt deze gedachte: ik ben hier nog niet klaar", besluit Jansen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner