02.04.2015 12:10

Degradatiekraker in Dordt: "Cruciaal voor ons"

Heracles Almelo-speler Mark-Jan Fledderus juicht als het in de laatste minuut 1-1 is geworden. (07-03-2015)
Heracles Almelo-speler Mark-Jan Fledderus juicht als het in de laatste minuut 1-1 is geworden. (07-03-2015)

Mark-Jan Fledderus is zich bewust van het belang van de degradatiekraker van Heracles Almelo tegen FC Dordrecht. Bij winst aan de Krommedijk zetten de Heraclieden zaterdag een goede stap richting handhaving.

"Die wedstrijd wordt cruciaal voor ons. Als we van FC Dordrecht winnen zetten we een mooie stap. Dan hebben we nog vijf wedstrijden om ons veilig te spelen. Bovendien spelen we daarna thuis tegen Ajax en PEC Zwolle. Een overwinning dit weekend zal ons een boost geven in de opmaat naar die wedstrijden", zegt Fledderus op de website van Heracles Almelo.

Dat het cruciaal is, is eigenlijk iedere week voor ons het geval. Wel is iedereen in en om de club doordrongen van het belang tegen FC Dordrecht. Daarmee bedoel ik ook de supporters. Binnen mum van tijd was het uitvak uitverkocht. Dat zegt heel veel", gaat de speler verder

"Het is geweldig dat we door vierhonderd supporters gesteund worden in Dordrecht. Dat gaan we ook absoluut merken. Zij vormen een extra steun in onze rug. Sowieso hebben de supporters al gelijk laten blijken achter ons te staan. En dat hebben we ook nodig. Het zijn geen makkelijke tijden en juist dan moet je elkaar steunen. Van afgeven en zeuren op elkaar wordt het namelijk echt niet beter", aldus de middenvelder.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner