02.04.2015 15:39

Fischer: "Seizoen kan legendarisch worden"

PEC Zwolle-speler Thomas Necid (l.) in duel met Excelsior-speler Sander Fischer (r.). (22-03-2015)
PEC Zwolle-speler Thomas Necid (l.) in duel met Excelsior-speler Sander Fischer (r.). (22-03-2015)

Met een overwinning aankomend weekeinde op ADO Den Haag kan Excelsior zich zo goed als veilig spelen. Bovendien wacht voor de Rotterdammers nog de halve finale van de Beker. Aanvoerder Sander Fischer geniet met volle teugen.

"We kunnen van een mooi seizoen een legendarisch seizoen maken", laat de aanvoerder van de Kralingers weten aan Voetbal International. "Het is echt iets wat leeft in de groep. Ik probeer er zelf ook wel echt van te genieten. Er af en toe bij stil te staan. Maar tegelijkertijd is de realiteit dat we niet mogen verslappen. We staan er op de ranglijst nu goed voor, maar we moeten nog wel één of twee keer winnen."

Er staan voor Fischer en zijn teamgenoten dan ook twee belangrijke duels te wachten. "We hebben in beide wedstrijden gewoon ontzettend veel zin. De beker leeft heel erg, maar we verliezen de competitie niet uit het oog. Als we ons direct handhaven, is dat een geweldige prestatie. Dat had niemand verwacht. We zijn voor alle clubs een heel vervelend ploegje om tegen te spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner